Tisztelt Szülők!

Az alábbiakban adunk tájékoztatást a tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratásáról a 2022/2023-as tanévre.

Az a gyermek, aki abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik. (Nkt. 45.§(2))

A beiratkozási folyamatot az előzetes regisztrációs lapunk kitöltésével tudják megkezdeni, mely itt érhető el: https://docs.google.com/forms/d/1oA7UlT7M0dQ5-tsnFmfv2zs6vV5XCPIyevvtg0T0S5Y/edit

A beérkezett regisztrációs nyilatkozat adatai szolgálnak alapul a beíratási naplóhoz és ez alapján mindenkinek azokat a dokumentumokat küldjük vissza, melyek majd itt is letölthetőek lesznek, melyeket majd elektronikusan is vissza lehet küldeni., illetve személyesen 2022.április 21-22-én. 

Ha a szülőnek nincs ettől eltérő szándéka, a kötelező felvételt biztosító körzetes iskola a gyermeket hivatalból felveszi. Iskolánk a kocsi állandó /ideiglenes lakcímmel rendelkező gyermekeket veszi fel.

Amennyiben nem a körzetes, kötelező felvételt biztosító iskolába szeretné gyermekét beíratni, hanem iskolánkat tiszteli meg bizalmával, kérjük, ezt 2022. március 31-ig tegye meg a regisztrációs lapunk kitöltésével.