Iskolánk életének eseményei Advent első hetében….

Share Post:

Ha Advent, akkor adventi koszorú, így iskolánkban is. Köszönjük szépen, hogy Kusnyér Endre gyertyaöntő mester által adományozott míves gyertyák díszíthetik a bejáratnál lévő koszorúnkat, a karácsonyi történet eseményeit megjelenítve. A Kakas pedig minden nap a 3. óra utáni szünetben ad helyet egy adventi olvasósaroknak, köszönjük az egyik szülő által ide adományozott adventi koszorút, köszönjük, hogy közös énekléssel, gondolatokkal, s legutóbb kis elsőseink műsorával gazdagodhattunk. A héten volt a nyelvhelyességi verseny is. Köszönjük Piroska néninek a lebonyolítását!
Niki néni tudósítását örömmel osztom meg és szívből gratulálok!
„Nagyon nagyon büszke vagyok a gyerekeinkre. Mikulás futáson voltunk az atlétikások egy kis csoportjával Tatán a Cseke-tó partján!
Molnár Hanna az utolsó pillanatban gondolta meg magát, és indult a 800 m-es távon, ahol másodikként ért célba!
Kovács Kevin szintén 800 méteren 2. lett, majd lefutotta a 2,2 km-es távot is, csak mert jól esett!
Pentz Gábor már a felnőttekkel együtt indult a 2,1 km-es körön, ahol szuperül helytállt.
Szalóki Georgina sajnos lekéste a rajtját (800 m), de egy elszánt futót ez nem tántoríthat el, így lefutotta a 2,1 kilométeres távot a felnőttekkel.
Nagyon nagyon büszke vagyok mindenkire!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen szenzációs eredmények születnek! ”
Mindenkinek jó egészséget kívánok, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra, s nagyon várjuk vissza 5. osztályosainkat, akiknek december 8-n telik le karanténjuk!

Stay Connected

More Updates

error: Másolás nem engedélyezett!